TERVETULOA KIIMINGIN ELÄKELÄISET RY:N KOTISIVUILLE!

Yhdistys kuuluu jäsenenä Eläkeläiset ry:hyn, joka julkaisee jäsenilleen Eläkeläinen-lehteä. Yhdistys on puolueisiin sitoutumaton kansalaisjärjestö. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys osallistuu ikääntymispolitiikan luomiseen sekä valvoo eläkeläisten ja ikäihmisten oikeuksien toteutumista.

***************************

HUOM!

Käsityökerho peruttu tämän vuoden syksyltä!


Porinakerhojen kokoontumispäivät kannattaa tarkistaa tapahtumakalenterista!

******** *********************

HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ "KORONA-AIKANA"

Kirjoita Google-sivulle:
seniorsurf-digivinkit
ja valitse avautuvalta sivulta: Digivinkkejä iloksesi - SeniorSurf


*****************************

KESÄINEN TERVEHDYS !

Kun nyt tuo valtiovalta keventää noita rajoituksia/suosituksia koronan suhteen, voimme mekin jo pikkuhiljaa aloitella toimintaamme!
Kokoonnuimme jo 11.6.2020 Jäälin Majalle kesäpäivän viettoon, osallistujia oli n. 50 henkilöä, kiitos mukana olleille kivasta päivästä - ja kiitos Jäälin Majan isäntäväelle !

Kun syksyllä aloitamme kerhot ja muutkin tapahtumat, muistakaamme jo opitut turvatoimet koronan suhteen, meidän kaikkien hyväksi. Ilmoitellaan, kun saadaan selviteltyä syksyn "retkimahdollisuutta".

t. Timo

*****************************************

SYYSRETKI

Kiimingin Eläkeläiset ry järjestää syysretken Runnin kylpylähotelliin 24.09. - 27.09.2020.
Matkan hinta on 170,- euroa jäseneltä. Hintaan sisältyy majoitus 3 vuorokautta aamiaisineen, yksi ateria päivässä sekä linja-autokuljetus. Ilmoittautumiset Raimo Pirille puh. 0400 386410 tai viimeistään porinakerhossa 3.9.2020. Linja-autoon mahtuu kuljettajan lisäksi 49 henkilöä.

**********************************************

UUSI VERKKOPALVELU IKÄIHMISTEN JA VAMMAISTEN ARKEA HELPOTTAMAAN.

Oululaiset voivat nyt arvioida verkossa mahdollisuuttaan saada henkilökohtaista apua, omaishoidon tukea ja liikkumista tukevia palveluita, kuten kuljetuspalveluita. Palveluarvion voi tehdä itselleen, omaiselleen tai asiakkaalle. Uudella verkkoasioinnin palvelulla pyritään helpottamaan ikäihmisten ja vammaisten arkea. Palveluun pääset TÄSTÄ

.............................................................................

HUOM! Oulun kaupungin seniorikortti käy nyt myös ComeOnFit- kuntosalille 1.1.2019 alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 10-12. Uusien asiakkaiden opastusta parittoman viikon tiistaisin klo 10-11.
...................................................................................

HUOM! Liikuntakeskus Kimmokkeen kuntosalivuorot on varattu senioreille (seniorikortti käy) maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8-10.
------------------------------------------------------------------

IKÄIHMISTEN KULJETUSPALVELUA VOI HAKEA NYT NETISSÄ.

Oululaiset ikäihmiset ja muut erityistä tukea tarvitsevat voivat hakea nyt sosiaalihuoltolain mukaista liikkumista tukevaa palvelua. Lisätietoa Oulun kaupungin nettisivulta, klikkaa TÄSTÄ
------------------------------------------------------------------

Eläkeläiset saavat VR:n säästölipun entistä halvemmalla, alennus on 20% eli sama kuin peruslipusta. Tarkemmin VR:n sivuilla.
-----------------------------------------------------------------

TARINOITA-SIVU

Sivulla on juttuja tekemistämme reissuista sekä muita kiinnostavia tarinoita ja runoja ym.
............................................................................

LINKIT-SIVU

Yläpalkkiin on lisätty Linkit-sivu. Sivulle on laitettu hyödyllisiä linkkejä, joista pääset suoraan kyseiselle internet-sivulle.
.............................................................................

JÄTEPAPERIKERÄYS

Kiimingin Eläkeläiset ry:n toiminnan tukemiseen osallistutaan keräämällä omat, naapurien ja ystävien sanoma- ja aikakausilehdet talteen ja viemällä ne Ekovillalle kertoen, että maksut niistä laitetaan Kiimingin Eläkeläisten ry:n tilille. Mikäli ei voi itse viedä lehtiä, voi ilmoittaa asiasta Kauko Salmelalle puh. 044 5781669, Raimo Pirille puh. 0400 386410 tai Reijo Timoselle puh 0400 886607. He keräävät lehdet sopimuksen mukaan.
------------------------------------------------------------------

SURUNVALITTELU- JA ONNITTELUADRESSIT

Adresseja myyvät seuraavat henkilöt: Sylvi Haarahiltunen, 0400 158152, Sirkka Vengasaho, 040 7787461, Helena Hamarinaho, 050 4045752, Pirkko Herukka, 040 5679641, Orvokki Siekkinen, 0400 441078 ja Maija Määttä, 040-5289256.
--------------------------------------------------------------------------------------------