TERVETULOA KIIMINGIN ELÄKELÄISET RY:N KOTISIVUILLE

Yhdistys kuuluu jäsenenä Eläkeläiset ry:hyn, joka julkaisee jäsenilleen Eläkeläinen-lehteä. Yhdistys on puolueisiin sitoutumaton kansalaisjärjestö. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys osallistuu ikääntymispolitiikan luomiseen sekä valvoo eläkeläisten ja ikäihmisten oikeuksien toteutumista.

**************************************************


JOHTOKUNNAN TIEDOT LÖYTYVÄT TÄMÄN SIVUN LOPUSTA.

****************************************************

***************************************************************************

ULKOILUA JÄÄLI-KOITELI REITILLÄ 10.9.2021

Kauniina aurinkoisena syyspäivänä kokoontui 14 yhdistyksen jäsentä Kalamäen laavulle tarkoituksena kulkea Jäälistä Koiteliin menevää ns. maastotietoreittiä. Matkan varrella oli infotauluja seudun linnustosta eläimistä, soista, metsistä, vesistöistä ym., ja infotaulujen QR-koodista löytyi enemmän tietoa taulujen aiheista, joita mm. koululaiset hyödyntävät. Välillä oli pitkospuita soiden kohdalla, metsäpolkuja ja kangasmaisemia. Huonoimmat paikat oli pohjustettu sepelillä, mutta juuria ja kiviäkin polulla oli eli haastettakin löytyi. Hyvin porukka jaksoi ja kannustusta riitti. Kokkokankaan taukola eli laavu oli mainio makkaranpaisto- ja taukopaikka. Syksyn puolukat punersivat mättäillä kangasmaisemissa ja karpalot kypsyivät soilla. Paluumatkalla Jäälinkankaalta löytyi herkkutatti- ja rouskusaalis. Virkistävä päivä yhdessä luonnossa vaeltaen, kiitos sään ja mukavan porukan. Luonnossa kannattaa liikkua joka vuodenaikaan. Talvisin reitti toimii erämaalatuna. Kiitos talkooporukoille siitä, että Jäälissä ja Kiimingissä on näin monipuolinen reitti ihan lähiluonnossa!

Retkestä kiittäen Eeva Eskola

***************************************************************************

SYYSKOKOUS

Kiimingin Eläkeläiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 28.10.2021 klo 13:00 Jäälin kappelissa. Kokouksessa valitaan johtokunta vuodeksi 2022, joten kannattaa miettiä ehdokkaita.

=====================================================

14.10.2021 EI ole Porinakerhoa Kivitippumatkan vuoksi!


*****************************************************************************

MATKA HOTELLI KIVITIPPUUN 14.10.2021 - 17.10.2021

Matkan hinta 131,- euroa / henkilö puolihoidolla (aamiainen ja päivällinen). Majoitus kahden hengen huoneessa. Matkan hintaan sisältyy käynti Tuurin Kyläkaupassa perjantaina 15.10.2021. Tanssi-iltana musiikkilippu edullisesti. Yhdistys tarjoaa linja-autokuljetuksen.
Matka on maksettava ennen lähtöpäivää yhdistyksen tilille nro FI55 5741 5340 0051 82, (huom. mahdollinen parin päivän pankkiviive)

MATKA-AIKATAULU:

Kiiminki hyvinv.keskus 8:00
Kiiminki ABC 8:10
Jääli 8:30
Nokia 8:50
Tuira, Tulliväylä ja
Madetojantie n. 9:00
Ouluntulli 9:15


***************************************************************************

UUSI VERKKOPALVELU IKÄIHMISTEN JA VAMMAISTEN ARKEA HELPOTTAMAAN.

Oululaiset voivat nyt arvioida verkossa mahdollisuuttaan saada henkilökohtaista apua, omaishoidon tukea ja liikkumista tukevia palveluita, kuten kuljetuspalveluita. Palveluarvion voi tehdä itselleen, omaiselleen tai asiakkaalle. Uudella verkkoasioinnin palvelulla pyritään helpottamaan ikäihmisten ja vammaisten arkea. Palveluun pääset TÄSTÄ


************************************************************************

HUOM! Oulun kaupungin seniorikortti käy nyt myös ComeOnFit- kuntosalille tiistaisin ja torstaisin klo 10-12. Uusien asiakkaiden opastusta parittoman viikon tiistaisin klo 10-11.

HUOM! Liikuntakeskus Kimmokkeen kuntosalivuorot on varattu senioreille (seniorikortti käy) maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8-10.

Kuntosalien toiminta on rajoitettua koronaepidemian vuoksi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

IKÄIHMISTEN KULJETUSPALVELUA VOI HAKEA NYT NETISSÄ.

Oululaiset ikäihmiset ja muut erityistä tukea tarvitsevat voivat hakea nyt sosiaalihuoltolain mukaista liikkumista tukevaa palvelua. Lisätietoa Oulun kaupungin nettisivulta, klikkaa TÄSTÄ
-----------------------------------------------------------------------------------------------


"TARINOITA"-sivu

Sivulla on juttuja tekemistämme reissuista sekä muita kiinnostavia tarinoita ja runoja ym. Uusin: Irman "Syksyn mietteitä"

"LINKIT"-sivu

Yläpalkkiin on lisätty Linkit-sivu. Sivulle on laitettu hyödyllisiä linkkejä, joista pääset suoraan kyseiselle internet-sivulle.

...................................................................................................................

JÄTEPAPERIKERÄYS

Kiimingin Eläkeläiset ry:n toiminnan tukemiseen osallistutaan keräämällä omat, naapurien ja ystävien sanoma- ja aikakausilehdet talteen ja viemällä ne Ekovillalle kertoen, että maksut niistä laitetaan Kiimingin Eläkeläisten ry:n tilille. Mikäli ei voi itse viedä lehtiä, voi ilmoittaa asiasta Kauko Salmelalle puh. 044 5781669, Raimo Pirille puh. 0400 386410 tai Reijo Timoselle puh 0400 886607. He keräävät lehdet sopimuksen mukaan.
KERÄYKSEEN SAA LAITTAA MYÖS MAINOSLEHTISET !
-----------------------------------------------------------------------------------------------

SURUNVALITTELU- JA ONNITTELUADRESSIT

Adresseja myyvät seuraavat henkilöt: Sylvi Haarahiltunen, 0400 158152, Sirkka Vengasaho, 040 7787461, Helena Hamarinaho, 050 4045752, Pirkko Herukka, 040 5679641, Orvokki Siekkinen, 0400 441078 ja Maija Määttä, 040-5289256.
------------------------------------------------------------------------------------------

Johtokunta 2021