TERVETULOA KIIMINGIN ELÄKELÄISET RY:N KOTISIVUILLE!

Yhdistys kuuluu jäsenenä Eläkeläiset ry:hyn, joka julkaisee jäsenilleen Eläkeläinen-lehteä. Yhdistys on puolueisiin sitoutumaton kansalaisjärjestö. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys osallistuu ikääntymispolitiikan luomiseen sekä valvoo eläkeläisten ja ikäihmisten oikeuksien toteutumista.

**************************************************


JOHTOKUNNAN TIEDOT LÖYTYVÄT TÄMÄN SIVUN LOPUSTA.

*****************************************************

KEVÄTKOKOUS 2021

18.3.2021 pidettäväksi ilmoitettu kevätkokous peruutettiin ja se pidetään myöhemmin joko normaalina tai etäkokouksena. Päivämäärä ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen kokousta.

Johtokunta

*******************************************************


SOLARIS-LOMA

Tuettu loma Vesileppikseen 18.4. - 23.4.2021 toteutuu, mikäli koronaepidemia ei pahene.

LINJA-AUTOKULJETUS VESILEPPIKSEEN

Auto lähtee Kiimingin hyvinvointikeskuksen pysäkiltä 18.04.2021 klo 8.00 jatkaen ABC:n kautta Jäälin Laivakankaalle ja edelleen Ouluun ja Leppävirralle. Kuljetuksen omavastuu 10,- euroa/hlö maksetaan yhdistyksen tilille FI55 5741 5340 0051 82.

Terv. Raimo Piri

================================================

JÄSENMAKSUT

Vuoden 2021 jäsenmaksu suoritetaan maksamalla lasku, jonka Eläkeläiset ry jäsenpalvelut lähettää jäsenille rekisteriin merkittyyn osoitteeseen. Maksutiedoissa pitää ehdottomasti näkyä VIITENUMERO, joka on merkitty laskuun. Jokaisella on oma viitenumero, jonka mukaan jäsenmaksun suoritus kohdistuu automaattisesti saajan järjestelmässä oikealle henkilölle.!

*******************************************************

HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ "KORONA-AIKANA"

Kirjoita Google-sivulle:
seniorsurf-digivinkit
ja valitse avautuvalta sivulta: Digivinkkejä iloksesi - SeniorSurf

*******************************************************

UUSI VERKKOPALVELU IKÄIHMISTEN JA VAMMAISTEN ARKEA HELPOTTAMAAN.

Oululaiset voivat nyt arvioida verkossa mahdollisuuttaan saada henkilökohtaista apua, omaishoidon tukea ja liikkumista tukevia palveluita, kuten kuljetuspalveluita. Palveluarvion voi tehdä itselleen, omaiselleen tai asiakkaalle. Uudella verkkoasioinnin palvelulla pyritään helpottamaan ikäihmisten ja vammaisten arkea. Palveluun pääset TÄSTÄ


**************************************************************

HUOM! Oulun kaupungin seniorikortti käy nyt myös ComeOnFit- kuntosalille tiistaisin ja torstaisin klo 10-12. Uusien asiakkaiden opastusta parittoman viikon tiistaisin klo 10-11.

HUOM! Liikuntakeskus Kimmokkeen kuntosalivuorot on varattu senioreille (seniorikortti käy) maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8-10.

Kuntosalien toiminta on rajoitettua koronaepidemian vuoksi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

IKÄIHMISTEN KULJETUSPALVELUA VOI HAKEA NYT NETISSÄ.

Oululaiset ikäihmiset ja muut erityistä tukea tarvitsevat voivat hakea nyt sosiaalihuoltolain mukaista liikkumista tukevaa palvelua. Lisätietoa Oulun kaupungin nettisivulta, klikkaa TÄSTÄ
-----------------------------------------------------------------------------------------------


"TARINOITA"-sivu

Sivulla on juttuja tekemistämme reissuista sekä muita kiinnostavia tarinoita ja runoja ym. Uusin juttu on Irma Lämsän kadoksissa ollut tarina, joka avautuu klikkaamalla "IRMAN MUISTELMIA" Tarinoita-sivulla.

"LINKIT"-sivu

Yläpalkkiin on lisätty Linkit-sivu. Sivulle on laitettu hyödyllisiä linkkejä, joista pääset suoraan kyseiselle internet-sivulle.

...................................................................................................................

JÄTEPAPERIKERÄYS

Kiimingin Eläkeläiset ry:n toiminnan tukemiseen osallistutaan keräämällä omat, naapurien ja ystävien sanoma- ja aikakausilehdet talteen ja viemällä ne Ekovillalle kertoen, että maksut niistä laitetaan Kiimingin Eläkeläisten ry:n tilille. Mikäli ei voi itse viedä lehtiä, voi ilmoittaa asiasta Kauko Salmelalle puh. 044 5781669, Raimo Pirille puh. 0400 386410 tai Reijo Timoselle puh 0400 886607. He keräävät lehdet sopimuksen mukaan.
KERÄYKSEEN SAA LAITTAA MYÖS MAINOSLEHTISET !
-----------------------------------------------------------------------------------------------

SURUNVALITTELU- JA ONNITTELUADRESSIT

Adresseja myyvät seuraavat henkilöt: Sylvi Haarahiltunen, 0400 158152, Sirkka Vengasaho, 040 7787461, Helena Hamarinaho, 050 4045752, Pirkko Herukka, 040 5679641, Orvokki Siekkinen, 0400 441078 ja Maija Määttä, 040-5289256.
------------------------------------------------------------------------------------------

Johtokunta 2021